Traim in secolul vitezei si trebuie sa ne adaptam cat mai repede cu tehnologia. HDD-urile clasice deja sunt de domeniul trecutului si oamenii incep sa faca upgrade-uri la SSD chiar si pe cele mai slabe modele de laptopuri sau calculatoare care permit aceasta tehnologie.

Principala diferență între SSD și HDD (unitate de disc magnetic) este modul în care sunt stocate datele. La SSD, informațiile sunt stocate pe microcircuite, iar in cazul HDD-ului, este utilizată o metodă magnetică, mult mai rapida si mai silentioasa.

A doua diferență semnificativă între aceste unități este dispozitivul. HDD-ul are o dimensiune foarte mare in comaparatie cu SSD-urile de tip M.2.

HDD-ul constă din următoarele componente :

  • acționare electrică;
  • capete pentru scris și citit;
  • mai multe discuri.

Viteza de rotație a discurilor dure magnetice, în funcție de model, variază de la 5 la 10 mii de rotații pe minut, viteza de scriere / citire este de la 60 la 100 MB / s.

Principalele dezavantaje ale HDD-ului sunt zgomotul și viteza redusă de citire și scriere a datelor . Ca si calitate – o cantitate mare de stocare.

Un dispozitiv SSD arată astfel :

  • interfață de conectare (SATA sau ePCI);
  • cache (nu în toate modelele);
  • controler de memorie;
  • memorie flash NAND;
  • placă de circuit imprimat.

În funcție de interfața de conectare și de modelul SSD, viteza de scriere și citire atinge 1 GB / s sau chiar mai mult la modelele noi din 2021.

SSD-urile moderne au mult mai multe avantaje decât unitățile de disc magnetice, astfel încât experții recomandă să opteze pentru acestea .

SSD-urile sunt de doua tipuri: SSD M.2 si SSD-urile care se conecteaza prin SATA III.

Sa trecem la treba si sa prezentam TOP cele mai bune modele de SSD.

TOP 10 SSD-uri de tip SATA

Locul 10 – Solid State Drive (SSD) ADATA Ultimate SU650, 120GB, 2.5″, SATA III

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

ADATA Ultimate SU650
ADATA Ultimate SU650

ADATA Ultimate SU650 nu exceleaza la nici un capitol, insa cu siguranta upgrade-ul de la HDD la acest model este unul benefic. Acesta ofera o viteza de citire de de 520 MB, iar viteza de scriere ajunge 320 Mb/s. Este un model de 2,5 inch ce vine cu o capacitate de 120 GB ce are o conectivitate SATA III. Acest model il regasim in foarte multe capacitati de stocare: 120 Gb, 240 Gb, 480 Gb, 960 Gb, 1,92 Tb.

Pretul este unul scazut, in momentul scrierii articolului (23.08.2021) acest model costa 99,99 lei la oferta. De precizat faptul ca acesta vine cu o garantie de 36 luni astfel putem spune ca producatorul se bazeaza foarte mult pe fiabilitate si noi apreciem acest lucru. Este foarte important ca datele noastre sa fie in siguranta. ADATA Ultimate SU650 este alegerea perfecta pentru cei care doresc cu un cost minim sa faca upgrade-ul de la HDD la SSD.

A-Data produce modele de stocare relativ ieftine, care nu prezintă viteze record, dar vin cu un raport bun calitate-preț, ceea ce ne face cu ochiul atunci cand dorim sa schimbam SSD-ul vechi sau sa trecem de la HDD la SSD.

La fel ca majoritatea unităților de 2,5 “, A-Data SU650 este livrat într-un blister obișnuit. Nu există specificații tehnice detaliate pe pachet.

Dimensiunile unității sunt standard, cu găuri pentru montare în locurile potrivite. Carcasa este din metal, probabil, acest lucru va permite o mai bună disipare a căldurii din microcircuite.

Dacă doriți, puteți descărca utilitarul proprietar de pe site-ul producătorului. Se numește ADATA SSD ToolBox și vă permite să vizualizați informații și să gestionați toate unitățile din sistem.

În fila „Informații despre unitate”, puteți vizualiza temperatura și durata de viață rămasă a unității. Modelul SU650 are întotdeauna o temperatură de 40C, deci cel mai probabil nu există pur și simplu senzor acolo. Informațiile SMART sunt prezentate sub formă de valori RAW, deci este mai bine să utilizați utilități terțe. Fila Scanare diagnosticare verifică discul pentru erori.

Locul 9 – Solid State Drive (SSD) GoodRam CX400 GEN.2, 128GB, 2.5″, SATA III

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

GoodRam CX400 as putea spune care este concurentul ideal pentru A-DATA, insa pentru piata din Romania un concurent necunoscut care incearca sa ofere specificatii bune la un pret mic, de obicei sub A DATA.
GoodRam face parte din compania Wilk Elektronik, producator Polonez de momorii (RAM, STICK USB, SSD, CARDURI DE MEMORIE) si vor sa cucereasca cu produsele lor si pietele externe. GoodRam CX400 este exemplul perfect, acesta vine cu o rata de transfer la citire de 550 Mb, iar la scriere de 460 Mb/s, o generatie a doua care a aparut in vara anului 2020. Am putea zice ca au adus pe piata un produs care sa le dea lectii alora la un pret competitiv. Generatia I-a a fost lansata undeva prin 2018, aceasta a fost data uitarii odata cu lansarea noii generatii.

Ambalaj, aspectul dispozitivului și caracteristicile acestuia

SSD-ul vine într-un pachet mic cu blister, cu imprimare frumoasă și de înaltă calitate. În partea din față se află numele mărcii și modelului. Pe spate există un autocolant cu informații despre service și o scurtă descriere a produsului în mai multe limbi.

Carcasa GOODRAM CX400 este realizată complet din plastic. În partea din față există un autocolant cu sigla mărcii, indexul modelului și volumul total.

Pe spate există un autocolant cu informații de bază despre servicii (tip, volum, certificări trecute). Dacă îl scoateți, vă puteți lua rămas bun de la garanția de 3 ani. Există patru găuri de montare în jurul perimetrului pentru montarea unui SSD de 2,5 “într-un adaptor de 3,5”.

LOCUL 8 – Solid-State Drive (SSD) Silicon Power A55, 128GB, 3D NAND, 2.5″, SATA III

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

Upgrade economic la viteze mari, cam asta putem spune la prima vedere despre noul model de SSD produs de Silicon Power, o firma ce isi are sediul in TAIWAN lansata in anul 2003.

Un mic minus il reprezinta capacitatea de stocare, asta pentru ca avem doar 3 variante: 128 Gb, 256 Gb si cea mai puternica varianta de 512 Gb. Vitezele sunt bune, rata de transfer la citire fiind de 550 Mb/s, iar la scriere de 420 Mb/s, cu un Boot time de doar 10 secunde (cel putin asa se lauda producatorul). Bineinteles ca testele au fost facute cu super computere, nu cu 4 Gb RAM si procesor i3.

Ca orice SSD de generatie, este rezistent la socuri si vibratii, deoarece nu contine parti in miscare.

Potrivit producătorului, această unitate oferă un avantaj de 15x viteză față de hard disk-urile standard de 5400 rpm. În plus, folosește funcția ECC (Error Correction) pentru a asigura transmiterea fiabilă a datelor și monitorizarea SMART. Un algoritm special monitorizează continuu Bad Blocks, ceea ce îmbunătățește fiabilitatea și menține longevitatea mediilor.

Desi este un model de buget care ofera specificatii bune, nu as alege sa-l cumpar. Este un model lansat prin 2017, astfel ca daca tot doriti sa faceti un upgrade, alegeti SSD-urile de generatie mai noua.

LOCUL 7 – Solid State Drive (SSD) Kingston A400, 480GB, 2.5″, SATA III

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

Deja am ajuns la un model foarte popula in Romania, cel putin daca ne uitam pe eMAG, vedem cum numaram peste 3600 de review-uri si 118 intrebari. Kingston pe aceste segment face furori, asta pentru ca ofera performante bune la un pret scazut. Avem multe variante de stocare si o multime de oameni multumit de viteza acestui SSD.

Nu vreau sa intru prea mult in detalii, doar vreau sa va spun ca exista două caracteristici importante pe care cumpărătorul trebuie să le noteze. În primul rând, este o orientare către interfața SATA Revision 3.0 (rata de schimb de date de până la 6 Gb / s), deși, desigur, compatibilitatea cu SATA I (până la 1,5 Gb / s) și SATA II (până la 3 Gb / s s) se păstrează. Astfel, performanța reală a unui SSD va fi determinată de prezența interfețelor SATA corespunzătoare pe placa de bază a computerului.

A doua caracteristică este abrevierea „TLC”, care înseamnă celulă cu trei niveluri și înseamnă că o celulă dintr-o astfel de memorie flash poate stoca trei biți de informații, spre deosebire de cele două niveluri relativ mai fiabile și mai scumpe, dar mai puțin capabile. Celula MLC (Multi-Level Cell – doi biți) și o celulă SLC cu un singur nivel (Single-Level Cell – un bit). Din 2018 au apărut pe piață unități SSD de tip QLC (Quad-Level Cell, adică 4 biți într-o singură celulă), care sunt deja destul de competitive cu alte tipuri de memorie flash în ceea ce privește prețul, fiabilitatea și viteza.

Noi recomandam acest model din toate punctele de vedere. Daca doriti ceva mai bun, atunci trebuie sa urcati la pret.

LOCUL 6 – Solid State Drive (SSD) HP S700 Pro, 128GB, 2.5″, SATA III

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

HP S700 Pro
HP S700 Pro

Capacitatea maximă declarată este de 1 TB, iar modelul „junior” cu 128 GB este disponibil la preturi foarte bune pentru toti cei care nu au nevoie de prea mult spatiu. Desigur, este puțin probabil ca astfel de capacități să fie de interes pentru majoritatea utilizatorilor, dar aici, se pare, focalizarea HP, care ar trebui să ofere cele mai ieftine soluții, afectează și ea. Noi am testat varianta de 1 TB ce reprezintă capacitatea maximă a modelului S700 Pro.

Inca nu gasim prea multe informatii despre acest model, este unul relativ nou care ofera specificatii bune, adica ne referim la o rata de transfer la citire de 560 MB/s si la scriere de 460 MB/s.

Așa cum v-ați aștepta de la un SSD modern de 2,5 inci, grosimea este de 7 mm. S700 Pro poate fi instalat atât pe computerele desktop, cât și pe laptopurile clasice. Carcasa este neașteptat din aluminiu și arată mai scumpă și de calitate decât multe SSD-uri de consum.

La suprafață, cipurile NAND sunt dezamăgitoare, cel puțin atunci când luați în considerare aspectul Pro. În cele din urmă, ajungem cu o memorie veche 3D Micron TLC de primă generație, cu 32 de straturi. Cipurile moderne de memorie flash de pe SSD-uri folosesc mult mai multe straturi.

Oricum ar fi, memoria cache a S700 Pro funcționează excelent. În testul nostru de stres, SSD-ul a stors întotdeauna aproximativ 460 MB / s fără a utiliza cache-ul (pseudo) SLC, care accelerează SSD-ul doar în stare perfectă (goală). După cinci minute de înregistrare continuă, dispozitivul de testare a înregistrat aproximativ 138 GB, ceea ce este destul de bun pentru un SSD SATA. Este interesant să faceți o comparație aici cu același Samsung SSD 870 QVO (test) . Acolo, inițial, viteza de scriere a fost puțin mai mare, dar apoi a scăzut la doar 160 MB / s.

HP S700 Pro ocupa un loc veritabil 6 in clasamentul nostru, ceea ce il recomandam pentru orice tip de upgrade.

LOCUL 5 – Solid state drive (SSD) WD Green, 120GB, SATAIII, 2.5

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

Ne indreptam cu pasi repezi catre locul 1, insa nu putem trece peste WD Green, un SSD ce atinge o rata de transfer de 600 MB/s.
Western Digital nu s-a străduit să fie deosebit de original în familia sa de SSD-uri de consum cu interfețe SATA, ci pur și simplu a adaptat soluțiile dovedite și căutate ale SanDisk pentru nevoile sale.
Faptul este că sub marca SanDisk SSD Plus au fost vândute două soluții fundamental diferite în momente diferite. La început, acestea erau unități MLC ultra-bugetare bazate pe platforma SMI SM2246XT, care, pentru a reduce costul, a fost lipsită de bufferul obișnuit bazat pe DDR SDRAM. Apoi, în prima jumătate a anului 2016, designul a devenit din nou mai ieftin și, în loc de MLC NAND, memoria plană TLC a ajuns la SanDisk SSD Plus, care era deja controlată de controlerul SMI SM2256S. Cu toate acestea, SSD-ul WD Green nu folosește SM2246XT sau SM2256S, ci un alt tip de cip de bază ieftin de la Silicon Motion – SMI SM2258XT.
Desii in ochii nostrii este un model ce ofera performante bune la pret mic, numara o multime de review-uri negative. Cred ca problema se afla in calculator si sistemele care au o configuratie slaba primesc o viteza mult mai mica fata de sistemele puternice, astfel ca atunci cand iti doresti acest SSD trebuie sa ai un computer puternic.

LOCUL 4 – Solid State Drive (SSD) Seagate BarraCuda Q1, 240GB, 2.5″, SATA III

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

Seagate BarraCuda Q1 este preferatul meu, spre deosebire de rivalul său de vârf, WD, Seagate nu este foarte activ pe piața SSD-urilor. La vânzare sunt în principal modele care nu sunt deloc interesante pentru utilizatorul mediu, deoarece sunt concentrate, mai degrabă, pe piața corporativă.

Desi nu ofera viteze spectaculoase, BarraCuda s-a descurcat extrem de bine in testele noastre.

Nu există multe de spus despre designul acestei unități, este o unitate SSD standard de 2,5 ″ care folosește bliț 3D QLC NAND și este orientată în mod clar către piața bugetară. Acestea fiind spuse, vitezele promovate par a fi solide, ceea ce ar putea face din aceasta o alegere excelentă pentru consumatorul de buget.

LOCUL 3 – Solid-State Drive (SSD) GIGABYTE, 480GB, 2.5″, SATA III

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

GP-GSTFS31480GNTD
GP-GSTFS31480GNTD

Gata, deja am ajuns in top si acum este cazul sa recomandam cele mai bune modele de pe piata. GIGABYTE pare ca se descurca bine la acest capitol, insa nu se descurca deloc la vanzari si marketing. Paginile produselor sunt lipsite de specificatii, totul este vag si nu prea ai unde sa ceri mai multe informatii. Pe site-ul oficial este la fel, bate vantul prin descrieri. Va puteti convinge aici.

Producatorul ne spune clar ca este un model fiabil, oferind MTBF de 2,0 milioane de ore. Tipul memoriei este 3D NAND flash, iar vitezele sunt in functie de capacitatea de stocare.

Nu vrem sa-l laudam prea mult, totusi ocupa un loc 3 bine meritat.

LOCUL 2 -Solid State Drive (SSD) Samsung 870 EVO, 250GB, 2.5″, SATA III

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

Samsung 870 EVO
Samsung 870 EVO

Samsung lasa in urma competitorii la absolut toate capitolele cand discutam despre industria SSD-uilor. Samsung 870 EVO este reteta perfecta pentru laptopul sau calculatorul tau. Lasam mai jos specificatiile acestui model si dupa continuam prezentarea celui mai bun SSD SATA III.

Dimensiune 2.5 inch
Capacitate stocare 250 GB
Interfata SATA III
Rata de transfer la citire (MB/s) 560
Rata de transfer la scriere (MB/s) 530
Rata de transfer SATA (MB/s) 6 Gb/s
Altele specificatii tehnice MTBF: 1.5 milioane ore Compatibilitate TRIM Compatibilitate S.M.A.R.T. Criptare AES 256-bit
Dimensiuni (W x D x H cm): 100 x 69.85 x 6.8
Greutatea produsului (g) 45
Line-up: Samsung 870 EVO
Tip Memorie Samsung V-NAND 3bit MLC
Tip controller Samsung

Ca de obicei pentru Samsung, toate componentele SSD 870 EVO sunt dezvoltate de compania internă. Samsung se asigură că toate unitățile din seria 870 EVO sunt construite pe cele mai recente cipuri de memorie V-NAND și sunt echipate cu propriile sale controlere. Construite într-un format standard de 2,5 inci, acestea sunt capabile să citească secvențial 560 MB / s și să scrie 530 MB / s, ceea ce este maxim pentru SATA III.

În plus față de viteză, fiabilitatea este importantă și pentru unitățile NAND. Samsung a ales o abordare conservatoare cu noua unitate, ca în cazul modelului 980 PRO. Aici, 870 EVO funcționează la nivelul predecesorului său, în ciuda noii generații de NAND. Alți producători indică sarcini de scriere de proiectare mai mari. Dar să repetăm ​​că atunci când se atinge TBW, unitatea nu va „muri”. Acest indicator este mai mult o limitare a garanției. Sunt cinci ani, dar dacă pragul TBW este atins mai devreme, garanția va expira.

LOCUL 1 – Solid-State Drive (SSD) Samsung 870 QVO, 1TB, SATA III, 2.5″

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

Samsung a prezentat SSD-urile 870 QVO în format de 2,5 inci în vara anului 2020. Din punctul nostru de vedere este un SSD brutal pe QLC, un SSD care ocupa fara doar si poate cel mai bun loc in clasamentul nostru. Principalele avantaje ale acestor SSD-uri sunt prețurile relativ accesibile și capacități mari de stocare. 870 QVO pleaca de la 1 TB si continua in 2, 4, chiar si 8 TB.

În același timp, avantajele incontestabile sunt viteza, zgomotul 0 și absența vibrațiilor în timpul funcționării. Deci avem toate cele 3 incrediente + stocarea imensa pentru a putea spune ca sunt cele mai performante modele de pe piata.

Modelele Samsung sunt considerate „standardul de aur” cu care se compară performanțele. Aici putem menționa 970 EVO (Plus) cu interfață NVMe, 860 EVO cu SATA și versiunile PRO corespunzătoare pentru scenarii mai solicitante. Samsung a reușit într-adevăr să câștige o poziție de lider pe piață cu SSD-urile sale.

Samsung, ca și în cazul predecesorului său, folosește memoria cache TurboWrite pe 870 QVO. Ideea este destul de simplă: depășiți neajunsurile tehnice ale QLC NAND utilizând un amestec de cache SLC și pseudo-SLC. Prin urmare, SSD-urile sunt echipate cu un cache SLC rapid de 6 GB, care se extinde până la 78 GB, în funcție de capacitate și de utilizarea SSD-ului. C

Toate versiunile modelelor QVO sunt vopsite în grafit. Este demn de remarcat faptul că, împreună cu capacitatea mare, acest factor de formă este foarte versatil. La urma urmei, SSD în format de 2,5 ″ poate fi instalat în aproape orice computer desktop modern și în majoritatea laptopurilor.

SSD-ul a primit un controler proprietar Samsung MKX. Unitatea este echipată cu o interfață SATA III cu o lățime de bandă teoretică de 6 Gb / s. De asemenea, este asigurată compatibilitatea cu generațiile anterioare de interfețe.

TOP 3 SSD-uri de tip M.2

LOCUL 1 – Solid State Drive (SSD) Samsung 980 PRO, 1TB, NVMe, M.2.

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

Samsung 980 PRO

Samsung 980 PRO este perfect, este ceea ce isi doreste orice pasionat de viteza pentru ca modelul exceleaza din acest punct de vedere. Rata de transfer la citire este de 7000 MB/s, iar la scriere de 5000 MB/s, aduce tehnologia PCIe 4.0 NVMe care ofera ofera o viteza de transfer dubla a datelor PCIe 3.0.

Producatorul ne spune ca este de 12.7 ori mai rapid ca un SSD SATA si il credem pe cuvant, pentru ca testele demonstreaza acest lucru.

Deci, Samsung 980 PRO este o unitate flash avansată M.2 NVMe cu interfață PCI-E 4.0 ce a fost lansata in 2020, unul dintre modelele sale (2 TB) are în prezent cele mai mari rate maxime de procesare a datelor,citind – până la 7000 Mb / s, scrie – până la 5100 Mb / s.

Samsung 980 PRO functioneaza pe orice dispozitiv de calcul care acceptă unități M.2 și patru benzi PCI-E, dar pentru a-și exploata pe deplin potențialul de viteză, laptopul sau computerul dvs. trebuie să accepte PCI-E 4.0 și să aibă un slot M.2 cu suport PCI. – E 4.0. Aceasta este singura modalitate de a obține viteze maxime de unitate promise de Samsung. Samsung 980 PRO, membru al liniei SSD PRO a Samsung, este următorul pas în evoluția unităților NVMe interne personalizate după Samsung 970 EVO Plus.

Toate informatiile de care aveti nevoie le gasiti pe site-ul producatorului.

Samsung 980 PRO

LOCUL 2 – Solid State Drive (SSD) Corsair MP600 PRO Gen. 4, 1TB, NVMe, M.2.

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

Corsair MP600 PRO Gen. 4
Corsair MP600 PRO Gen. 4

Nu as putea spune ca acesta este pe locul doi, asta pentru ca ofera specificatii chiar mai bune ca Samsung. Discutam aici despre rata de transfer la citire care este de 7000 MB/s si 5500 Mb la scriere. Modelul acesta a fost

Alimentat de noul controller PCIe Gen4 NVMe SSD de la Phison și de TLC 96-Layer de la Micron, noul MP600 Pro de la Corsair este cel mai rapid SSD M.2 NVMe al companiei de până acum.

Din punct de vedere istoric, SSD-urile Corsair au un design solid și se clasează bine atât în ​​performanță, cât și în valoare. Până acum, MP600 a servit drept câine de top al companiei , având un design elegant, criptare AES pe 256 de biți și împachetând viteze maxime de până la 5 / 4,4 GBps de viteză de citire / scriere secvențială.

MP600 Pro este disponibil în capacități de 1 TB și 2 TB, iar preturile sunt peste 1000 lei, respectiv 2500 lei pentru modelul de 2 TB.

LOCUL 3 – Solid State Drive (SSD) WD Black SN850, 1TB, NVMe, M.2.

VEZI PREȚUL DE ASTĂZI !!!

WD Black SN850
WD Black SN850

WD Black SN850 completeaza topul si aduce viteze uluitoare, discutam aici despre 7000 Mb/s la citire si 5300 la scriere. Nu mai intram mult in detalii, doar va spunem ca este SSD-ul perfect pentru pasionatii de jocuri PRO, cel putin asta ne spune producatorul. Western Digital 3D NAND este facut pentru gaming, pentru performante crescute si pentru a aluneca cu usurinta in platforma dvs. de jocuri.

Este disponibil in 3 capacitati de stocare, discutam aici despre modelul de 500 GB, modelul de 1 TB si respectiv modelul de 2 TB.

Pretul este unul pe masura, insa cei care doresc performante foarte bune in jocuri, atunci pot alege cu siguranta modelul acesta.

Ce firma de SSD este cea mai buna ?

  • Transcend este o companie taiwaneză înființată în 1988. Astăzi există 14 birouri în diferite țări ale lumii. Gama include unități SSD, module RAM, hard disk-uri, playere digitale și multe altele.
  • Samsung este un brand sud-coreean cunoscut în toată lumea. Fondată în 1938. Furnizează componente de înaltă tehnologie, aparate de uz casnic și digitale, circuite integrate, echipamente de telecomunicații, dispozitive audio-video, gadgeturi pe piața mondială.
  • ADATA este o companie taiwaneză fondată în 2001. Desfășoară o activitate de profil îngust, oferind clienților unități și module de memorie pentru calculatoare personale, laptopuri. Competitivitatea este asigurată de inovație, profesionalism ridicat și un rating în creștere pe piața mondială.
  • Kingston este o corporație internațională privată fondată în 1987 în America. Cele mai populare produse din sortiment sunt memoria flash și alte componente conexe. Compania controlează acum aproximativ 50% din acest segment de piață.
  • Gigabyte Technology este o companie taiwaneză fondată în 1986. El este angajat în dezvoltarea, vânzarea de echipamente pentru computer, în special plăci de bază, plăci video. Obține succes datorită utilizării celor mai noi tehnologii, a standardelor stricte de certificare.
  • Plextor este un brand taiwanez fondat în 1985. Lider recunoscut în stocarea digitală, unități SSD de înaltă calitate. Majoritatea produselor sunt destinate clienților corporativi, profesioniștilor, iar bunurile sunt, de asemenea, vândute utilizatorilor obișnuiți.
  • Corsair Components, Inc. Este un producător american de periferice pentru computer și echipamente de jocuri din 1994. Produsele au primit premii de la diferite concursuri. Portofoliul modern oferă câteva mii de articole, lista fiind în continuă expansiune.
  • Crucial este o companie americană care este o filială a Micron. Fondată în 1978. Astăzi este cel mai mare furnizor de noi tehnologii, lider în numărul de brevete. Dispozitivele semiconductoare, unitățile de memorie integrate SSD, DRAM și Flash au adus un mare succes companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here